Huisartsenpraktijk Vive

Vijverstraat 3
9230 Wetteren
Tel: 09 277 26 00


Voorpagina in Het Nieuwsblad:

“Tekort aan huisartsen in Wetteren ? “

Wij organiseren ons voor u :

* er komt een extra 5e kabinet

* er komt een extra 5e collega
Bij een volle agenda : bel Wendy en u wordt de dag zelf door ons geholpen
Wij vragen wel uw medewerking :

- Geef uw vertrouwen aan Ines, Bieke, en
Anne-Sophie
: bekwame jonge collega’s

- Houd de wachttijden bij Marc en Heidi beperkt door het volgende toe te passen :
-- 1 afspraak = 1 persoon dus : 2 personen = 2 afspraken, altijd mogelijk bij een jonge collega die gelijktijdig beschikbaar is voor de 2e persoon
-- 1 probleem = 1 afspraak dus meerdere problemen vragen een bijkomende raadpleging

Onze praktijk past een sociaal tarief toe voor mensen die het nodig hebben.


Sinds jaar en dag zet onze praktijk zich in voor de opleiding van jonge huisartsen. Vanaf 1 september zal een nieuwe HAIO, Dr. Bieke Goedertier, ons team versterken. 
Dr. Marc Verstraeten is verantwoordelijk voor haar opleiding, maar het hele team staat klaar om Bieke te begeleiden waar nodig. 
U kan uiteraard nog steeds terecht bij uw vertrouwde huisarts, maar we hopen dat u ook Bieke de kans wil geven uit te groeien tot een veelzijdige, competente huisarts. 
Momenteel volgt Bieke al wat mee in de praktijk om het reilen en zeilen te leren kennen. Zo hebben we haar leren kennen als een gedreven, leergierige en sympathieke jonge collega. 
Wij danken u alvast voor uw vertrouwen en heten Bieke van harte welkom in onze praktijk !


Vanaf 1 juli zal Wendy haar ouderschapsverlof opnemen op woensdagnamiddag. De balie zal dus gesloten zijn op woensdagnamiddag. Telefonisch blijft de praktijk bereikbaar op woensdag- en vrijdagnamiddag.  

Openingsuren balie vanaf 1 juli :

Maandag

7u45 – 12u30

14u15 – 17u00

Dinsdag

7u45 – 12u30

14u15 – 17u00

Woensdag

7u45 – 11u30


Donderdag

7u45 – 12u30

14u15 – 17u00

Vrijdag

7u45 – 11u30Wendy neemt vakantie van donderdag 20 juli tem vrijdag 4 augustus. Dan zal Annelies, die bij ons al stage liep, de taken van Wendy overnemen. U kan dan tijdens deze periode ook aan de balie terecht.


Dr. Van Imschoot stopt zijn activiteit als huisarts vanaf 16 augustus.
Wij organiseren ons zodat ook nieuwe patiënten bij ons terecht kunnen.
U heeft vrije keuze van arts maar u wordt bij ons verzorgd door het hele team.
Dankzij onze jonge collega's kunnen wij kwaliteit bieden in onze zorg voor iedereen.


Het gebeurt dat U meer dan één probleem wilt aanbrengen op de raadpleging. Als dat lukt binnen het tijdsbestek van +/- een kwartier, dan zullen wij dat graag doen. Sommige zaken kunnen niet op een drafje afgehandeld worden. Goede geneeskunde vraagt tijd. Wij maken dan soms beter een  2de afspraak zodat Uw probleem degelijk wordt afgehandeld en zodat de wachttijd voor andere patiënten beperkt blijft.


De 4 artsen zijn persoonlijk bereikbaar tijdens het 'telefoonkwartiertje'. Details vindt u onder de rubriek 'Telefoonkwartiertje'.


Vindt u hier moeilijk een vrije ruimte voor afspraak bij één van de artsen, dan kan praktijkassistente Wendy soms nog een afspraak voor u vrijmaken .


Er is altijd overleg tussen de artsen. U kan dus gerust terecht bij de jongere collega's Dr.Ines Reynders en Dr. Bieke Goedertier.


OPGELET ! Onze praktijk bevindt zich in de blauwe zone. Vergeet daarom niet uw parkeerkaart voor te leggen !!!


Rokers kunnen bij alle artsen van onze groep terecht voor een onderzoek van hun longfunctie. Een 'blaastest' is zeer nuttig bij zowel jonge als oudere rokers, is niet pijnlijk en neemt 20 minuten in beslag. U maakt een afspraak bij Wendy.


Voor een nuchter bloedonderzoek bij Dr. Verstraeten op dinsdag- en vrijdagochtend kan u ook terecht bij zijn echtgenote, Colette.
Een bloedprik met controle bloeddruk neemt amper 10 minuten in beslag. Voor bespreking van het resultaat of voor medische vragen wordt dan een afspraak gemaakt bij Dr. Verstraeten zelf. Wendy geeft u een afspraak op 09 277 26 00.


Alle artsen van onze praktijk zijn er zich van bewust dat vooral de kosten voor medicatie flink kunnen oplopen. Wij vermijden medicatie voor te schrijven die niet terugbetaald of die weinig meerwaarde biedt.


Laat uw eID inlezen bij Wendy aan het onthaal. Zo zijn uw gegevens up-to-date.


Bancontact : er is geen bancontact aanwezig in de praktijk.