Wendy is elke dag aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 7u45 tot 12u30 en van 14u15 tot 17u00. Op woensdag is ze aanwezig van 7u45 tot 11u30 en vrijdagvoormiddag van 7u45 tot 12u00. Op vrijdagnamiddag is zij afwezig.

Om de dokters zo weinig mogelijk te belasten probeert Wendy u in de mate van het mogelijke verder te helpen. U belt dus het best tijdens de openingsuren van het secretariaat. Moet u iets binnenbrengen of afhalen dan doet u dit best wanneer Wendy er is.

U kan Wendy tijdens de openingsuren telefonisch bereiken op het nummer 09 277 26 00. Voor niet-dringende, administratieve zaken kan u ook een e-mail sturen naar eb.eviv@taairaterces .

Opgelet : een afspraak maken of annuleren kan uiteraard niet via mail.
U kan enkel een afspraak maken telefonisch of via www.vive.be

Als Wendy vraagt naar de reden van uw contact, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en dringendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Die vertrouwelijkheid geldt ook voor het meedelen van onderzoeksresultaten.